Kamp 2020

Beste ouders en leden , 

Ondanks de onzekerheid zijn wij met de leiding al vollenbak aan de voorbereidingen bezig , we blijven hopen op groen licht zodat alle jeugdkampen kunnen doorgaan. 

Door de corona maatregels van de laatste tijd hebben we wel heel wat in te halen .. daarom hebben we beslist om KLJ ALLE DAGEN FEEST als kampthema te gebruiken, hou u al maar vast aan de takken van de bomen .. wij gaan alle feestdagen die u maar kunt bedenken op kamp vieren ! 

Jullie kunnen deze week of begin volgende week ons nieuw kampboekje vinden in je brievenbus , mogen wij jullie vragen als je mee op kamp wil jezelf al in te schrijven ? Zo kunnen wij al verder met onze voorbereidingen , gelieve het kamp nog niet te betalen zolang er nog geen zekerheid is en zolang we geen goedkeuring hebben van de overheid . Dus verlopig gewoon een berichtje sturen naar iemand van de leiding is voldoende , we geven jullie nog een seintje wanneer de betalingen kunnen doorgaan. 

Alvast bedankt voor jullie begrip !

Dikke kussen en knuffels van jullie KLJ leiding ( we missen jullie enorm ! )

Kan je niet wachten op het nieuwe kamp boekje ? check hem via deze link al eens online ;)

https://documentcloud.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:17f1fd3...

Ps: Voor de Ouders van -12 leden die in 2019 mee op kamp gingen zal er ook een fiscaal attest bij deze editie zitten , hou deze goed bij voor u belastingsaangifte !