Kamp info


Beste ouders , leden , oudleden/ leiding & vrienden van KLJ.

 

Voor het 2de jaar op rij zal ons kamp er anders uitzien dan anders , niet minder plezant maar wel met extra zorg.

 
Wij willen jullie dan ook uitdrukkelijk vragen om onze kampplaats niet te bezoeken ! Geen oudleden dag of spooktochtjes voor het 2de jaar op rij helaas ! 
 
Enkel op zondag 25 juli zullen de ouders van onze -12 leden hun kind kunnen ophalen tussen 19u en 20u , gelieve hier ook steeds zich te houden aan de corona maatregelen en afstand te houden en jezelf te voorzien van mondmasker.
 
Mogen we u ook vragen om u kind enkele dagen voor vertrek niet in grote groepen te laten spelen of bij vele verschillende groepen te vertoeven om besmettingen voor het kamp te vermijden , bij twijfel kan u best uit voorzorg u kind toch laten testen voor vertrek ! Enkel zo kunnen we van een Corona vrij kamp genieten zoals vorig jaar.
 
En dan maar hopen dat we vanaf volgend jaar wel weer een bezoekdag en een dag vol spelletjes samen met oudleden/ouders kunnen toelaten zoals de traditie het toe laat ! 
 
Kaartje sturen mag wel altijd op onderstaand adres! Dat is ook zeker en vast fijn voor onze leden , leiding & de kokskes ! 
 
 
Alvast bedankt voor jullie begrip en nu maar verder aftellen naar ons  jaarlijkse kamp 🏕 


KLJ Oud-Turnhout 

''naam lid ''

scouts winterslag 

sintelstraat 33 

3600 Genk