Startweekend : KLJ kleurt je dag !

KLJ kleurt je dag ! 

We zijn ons jaar kleurrijk ingevlogen met allemaal spelletjes in thema TV! 


De +12 heeft ons startweekend in gang getrokken door de heuse tv sensatie van het jaar na te spelen .. jawel we speelden samen de mol met bloedserieuze opdrachten en spannende complotten .. wat bleek nu na veel raden en gokken dat gewoon de leiding zelf de mol was ‘ dat was nog is een molletje onder het gras’ eh ! 🙈


Zaterdag gingen we dan over naar de +16 waar we totally in love waren door onze love Island opdrachten. Iedereen koos een date voor de avond en we gingen enkele opdrachten te lijf . Wie is de beste kok , wie is het lenigste , wie is het schattigste koppel , .. en tot slot sloten we de avond af met een lekker drankje en snackje. 


Zondag was gereserveerd voor de kleinste onder ons,  jawel de -12 . Het weer zat niet direct mee maar dat hielt ons niet tegen om het grote FC de kampioenen spel te spelen , we gingen geen enkele opdracht uit de weg , van de sjieke sjakossen van Carmen tot de onhandige streken van Markske gingen we tot slot als een pietje precies aan het werk zoals onze Maurice . Kortom een top namiddag ..

..Of laat ons zeggen een top weekend 😉

  


Tot volgende week , we zien elkaar graag allemaal terug op de braderij van Oud-Turnhout 🔥 

** Kon je er jammer genoeg niet bij zijn dit weekend ? Geen paniek je kan altijd nog op een ander moment aansluiten aan onze toffe bende , check zeker onze activiteiten planning of neem contact op met één van onze leiding.